Utbildning

Jag har lång erfarenhet av att arbeta med marknadsföring, varumärkesstrategi och kommunikation och utbildar i det sedan många år. Jag håller föredrag på olika organisationer och företag. Jag är kursansvarig och undervisar regelbundet på Berghs School of Communication, Företagsekonomiska Institutet FEI, Företagsuniversitet, Stockholms Universitet och Marknadsföreningen i Stockholm.

Tillsammans med dig som uppdragsgivare jobbar jag gärna i workshopform där vi varvar teori och inspiration med praktisk problemlösning. Kort sagt; allt som lärs ut är relevant för din verksamhet. Jag tror på att vara generös med kunskap och att involvera dig som uppdragsgivare i processen.

Bland de som deltagit på föreläsningar och skräddarsydda utbildningar finns bland andra AFA Försäkring, Askersunds kommun, Botkyrka kommun, Eskilstuna kommun, Gnesta kommun, Hestia, Historiska museet, HSB, Hyresgästföreningen, KG Knutsson, Oliva Personlig Assistans, Philipson & Söderberg, Pretto PR, Schneider Electric, SEB Kort, Svea Leasing, Uppsala kommun, YH-myndigheten, en lång rad med deltagare på öppna kurser samt morgondagens strateger och kreatörer på Berghs diplomutbildningar.