Om Brand Fans

Brand Fans utvecklar varumärken, koncept och kommunikation. 

Brand Fans AB drivs av mig, Geta Margareta Kroon, kreativ strateg. Jag har över 25 års erfarenhet av att jobba med kommunikation och varumärke i såväl stora som små, svenska som internationella företag. Som anställd marknadschef och som konsult.

Tillsammans med Martin Nordlinder, strategisk kreatör, jobbar jag med idén Workshops i varumärkesutveckling. Utifrån våra olika infallsvinklar och ansvarsområden är vi era strategiska och kreativa guider på varumärkesresan. Vi har varit med länge nog för att våga ifrågasätta och samtidigt vara lyhörda för våra uppdragsgivares problem och möjligheter.

Vi har jobbat tillsammans med bland andra Brandkonsulten AB, Combimix, Fair Action, HSB, Hyresgästföreningen, IKEA Communiations, JM, Läkarjouren, Net Insight, Stockholms konstnärliga högskola, Svensk sjuksköterskeförening, WeSupero och Åke Sundvall AB.

Vill du kontakta mig så kan du maila till geta@brandfans.se eller ringa på 0708-700 957.  Jag bjuder gärna på en kaffe och ett samtal om hur din verksamhet kan utvecklas genom ett tydligt varumärke.